Informatii generale

Articolele pot fi selectate în magazinul nostru web, cele dorite se adaga în coşul virtual şi se cumpără în modul cel mai simplu. În cele ce urmează, vă indicăm exact procedeul, de la selectarea articolelor pănă la trimiterea comenzii.

1. Selectarea articolului:
Click pe o categorie din stanga, alege o subcategorie şi apoi apasă "Adauga in cos" sau click pe Acasa şi apoi apasă "Adauga in cos" sau prin cautarea unui produs anume apoi apasă "Adauga in cos", astfel produsul a fost pus în coşul Dumneavoastră virtual.

2. Coşul Dumneavoastră
Coşul Dumneavoastră conţine produsele pe care doriţi să le comandaţi. În cazul produselor aflate în coş puteţi modifica cantitatea, respectiv dacă renunţaţi la cumpărarea produsului în cauză, îl puteţi scoate din coş apăsând x, sau puteti scoate toate produse din coş apăsând butonul Goleste cos. Dacă aţi introdus produsul în coş, puteţi să vă întoarceţi la magazin, şi să continuaţi cumpărăturile, sau - dacă aţi terminat cumpărăturile - puteţi utiliza butonul Comanda.

3. Comanda
Dupa adăugarea articolelor în Coşul Dumneavoastră şi după ce v-aţi autentificat puteţi efectua comenzi. Dupa autentificare click pe Livrare pentru completarea datelor de livrare din formular apoi buton Salvare.
Plasarea unei comenzi este condiţionată de atingerea pragului de minim 100 Ron. Confirmarea efectuarii comenzii o reprezinta mesajul: Comanda dumneavoastra a fost plasata cu succes! Deasemeni puteţi vedea istoricul comenzilor din meniu Comenzi.

Vindem in regim en-gros cu factura si chitanta.
Februarie 2023
LMMJVSD
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728